Общ преглед

Мерките мечта "90-60-90" и до днес са стандарт за стотици манекенки и модели в целия свят. В последните години обаче моделите "плюс размер" стават изключително популярни, а жив пример за това е с нищо незанимаващата се риалити звезда Ким Кардащиян.

В следващата галерия ще ви запознаем с Юлия Лаврова - руски модел, който не се вписва в тесните рамки на "90-60-90". Тя тежи 86 кг, но твърди, че никога не се е притеснявала от това. И явно има защо – нестандартното й тегло и размери не й попречиха да завладява все повече модни подиуми в Русия. А и не само това – от друга страна пълничката Юлия успява да се открои от тълпата със стотици стандартните модели. А все повече хора я определят като руската Ким Кардашиян.

Самата манекенка споделя, че още от детството си е искала да бъда модел, но съучениците й са се шегували, че по-скоро може да стане продавачка в магазин за месо. Подигравките обаче само са засилили стремежа на Юлия към модната сцена. Запознайте се с нея в следващата галерия, а още нейни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар