Снимка: photl.com
fallback

Продукти:

1 бр. тесто за пица
200 г италиански колбас по избор
2 чаши настъргана моцарела
150 г гъби
2 супени лъжици зехтин
2 домата, нарязани на кубчета
¾ лъжичка сушен риган
½ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжица копър
¼ чаена лъжичка чесън на гранули
½ чаша прясно настърган пармезан

Приготвяне:

Затоплете фурната до 180 градуса. Натиснете тестото върху дъното на кръгла тава за печене, предварително намазнена.

Запържете колбаса в голям тиган на средна температура. Разбърквайте, докато покафенее. Подредете го върху тестото за пицата. Поръсете с моцарелата равномерно върху колбаса.

Добавете гъбите и лука в тигана. Разбърквайте, докато лукът омекне. Оваляйте домата в ригана, солта, копъра и чесъна. Поръсете тази смес върху моцарелата. Печете около 30 минути.

Още апетитни рецепти може да разгледате в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

До TulskiУникална причинно-следствена връзка си направил.

3

вкусна снимка

преди 8 години

Как да овалям домата в риган - вече съм го нарязал на кубчета!А пармезатът какво да го правя?

2

Ачо

преди 8 години

Това е реклама на италиански колбас,моцарела,зехтини пармезан.Отивайте да купувате-веднага,какво чакате!

fallback