Продукти:
400 г бял течен шоколад
1 кофичка кисело мляко
2 броя желатин
50 г мед
1 пакет черни или кафяви бисквити
250 г масло
Приготвяне:
Натрошаваме бисквитите и ги смесваме с разтопеното масло. За да се получи блат, поставяме сместа във форма за торта.
Накисваме желатина във вода, след това разбиваме течния шоколад с киселото мляко и прибавяме вече набъбналия желатин и меда върху вече готовия блат.
Изсипваме сместа и я оставяме в хладилника за 2 часа да стегне. Поднасяме я с крокан или готов карамел.
Още апетитни рецепти може да видите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
все разбирачи
преди 8 годинидо 1 и 3Белият шоколад се произвежда от какаово масло, мляко и захар без да се добовя шоколадовия ликьор от семената. Почетете малко, преди да оспорвати името на световно признат продукт.
3
Анонимен
преди 8 годиниПрав е човека от първия коментар - бял шоколад няма. Това е бял крем , ако се сложи какао става шоколад , но не и бял.
2
Анонимен
преди 8 годиниДобра идея.