Необходими продукти:
4 филета сьомга
100 г масло
сол, черен пипер
100 г масло
сол, черен пипер
За дресинга:
100 мл зехтин
сокът от 1 лимон
сол на вкус
няколко листа мента, босилек и девесил. Всичко се пасира добре в блендер или с пасатор.
сокът от 1 лимон
сол на вкус
няколко листа мента, босилек и девесил. Всичко се пасира добре в блендер или с пасатор.
Рибата се овкусява със сол и черен пипер. В загрят тиган разтопете малко масло и сложете сьомгата. Задушете я от двете страни за около минута-две и след това я прехвърлете в тавичка.
Добавете още малко масло и запечете до готовност. Сервирайте рибата, като я овкусите с дресинга. Гарнитурата избрете според вкуса ви.
Още вкусни рецепти опитайте в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
men
преди 8 годиниСьомга, подправена с лимонов сок(екстракт) и подправки- ***!!!
3
Анонимен
преди 8 годиниДо Анонимен4Вие се омотахтте нещо, стар стил, нов стил....вземете се допитайте до някой "законен" божий наместник
2
Анонимен
преди 8 годиниХубава рецепта, ама да бяхте фокусирали снимката...претупана работа.