fallback

Общ преглед

Какво е красотата и доколко субективно понятие е тя? Отговор на този въпрос се опитва да ни даде американската фотографка Кери Фрут, която живее и твори в Сан Франциско.

Чрез серия от снимки, вдъхновени от филма "Аmerican beauty”, Кери иска да помогне да всеки да преосмисли утвърдените западни идеали за красотата на жената.

Този уникален проект има за цел да се бори срещу неписаните стандарти за хубостта на нежната половина от човечеството. Насладете му се в следващата галерия, а още проекти на Кери Фрут може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Спартак

преди 8 години

Красива и американка са оксиморони.

14

Анонимен

преди 8 години

Ох, ох от снимки 2 и 6 ми потече кръв от очите! Трябва да ходя на баячка и да се напръскам със светена вода! Това не Е красота, а УЖАС!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Чудя се на критикарите. И се питам, те да не би пък да са Аполоновци?На снимките са показани разни типове жени - и много стройни, и по закръглени, и високи, и по-дребнички, и много бели, и мургавелки. Светът е разнообразен, също и мъжките вкусове не са еднакви.Важното е, че има разнообразие и всеки може да си намери такава жена, каквато харесва.

fallback