Необходими продукти:
точени кори
орехи
сладко от смокини
масло
орехи
сладко от смокини
масло
Приготвяне:
Всеки лист се намазва с масло. Прави се плънка от смокини и орехи, която се разполага между листата на точените кори.
Отгоре се намазва с жълтък и се пече на 150 градуса за около 10-15 минути.
След това се сиропира, поръсва с пудра захар и се гарнира с плод смокиня и орехи.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
!!!
преди 8 годиниНа око мой не е сложно или си *** и не можеш и яйца да свариш.
2
Анонимен
преди 8 годиниЩом не са пелмени, платените тролчета не ги търсете
1
Анонимен
преди 8 годиниa ot koe po kolko?????