Снимка: Outnow.ch
fallback
В тежки времена като нашите, напук на кризата, заведенията са пълни. Това обаче не е толкова изненадващо, тъй като искаме поне за момент да се отърсим от напрегнатото си ежедневие и да се почувстваме хора.

И макар много барове и ресторанти да претендират, че имат перфектното обслужване, това не е така. Всъщност много от заведенията прилагат мръсни трикове от мързел, пестене или дори лични мотиви.

Ето и какво може да очаквате:

1. Хлябът в панерката и маслото в чинията често са недокоснати остатъци от други клиенти преди вас.

2. Сервитьори и готвачи често се заемат с храната ви след излизане от тоалетната, без да са си измили ръцете!

3. Маслинките в коктейлите може да са много стари.

4. Готвачите често оставят най-малко вкусната част от месото за клиенти, които искат пържолата си „добре препечена“.

5. Морските дарове и риби съвсем не са толкова пресни, колкото си мислите, а най-често размразени.

6. А безкофеиновото кафе след вечеря, може да се окаже кофеиново.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

Ми гледайте "Кошмари в кухнята" с шеф Манчев за да ви стане ясно какво представляват кухните на повечето заведения. Мръсно, замразената храна не се знае от кога стои по хладилниците, персоналът работи обут с джапанки, ръкавици никой не ползва...и това е при положение, че знаят, че ги показват по телевизията. А представяте ли си когато го няма шеф Манчев и камерите как се работи, а?

5

Анонимен

преди 8 години

А знаете ли как са си отмъщавали едно време разпоредителките в кината, ако не им се даде бакшиш? Казват ви кой е убиецът в криминалния филм.

4

cky2kbg

преди 8 години

Всичко е вярно и за съжаление се случва не само в България. А ако знаете хотелски камериерки как работят :)

fallback