Снимка: Outnow.ch
В тежки времена като нашите, напук на кризата, заведенията са пълни. Това обаче не е толкова изненадващо, тъй като искаме поне за момент да се отърсим от напрегнатото си ежедневие и да се почувстваме хора.

И макар много барове и ресторанти да претендират, че имат перфектното обслужване, това не е така. Всъщност много от заведенията прилагат мръсни трикове от мързел, пестене или дори лични мотиви.

Ето и какво може да очаквате:

1. Хлябът в панерката и маслото в чинията често са недокоснати остатъци от други клиенти преди вас.

2. Сервитьори и готвачи често се заемат с храната ви след излизане от тоалетната, без да са си измили ръцете!

3. Маслинките в коктейлите може да са много стари.

4. Готвачите често оставят най-малко вкусната част от месото за клиенти, които искат пържолата си „добре препечена“.

5. Морските дарове и риби съвсем не са толкова пресни, колкото си мислите, а най-често размразени.

6. А безкофеиновото кафе след вечеря, може да се окаже кофеиново.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase