fallback

Общ преглед

Хората казват, че гримът подчертава естествената красота на жените. Многото грим обаче може да създаде красота там, където я няма. Или поне някои жени така си мислят.

Потребителка в YouTubе, която публикува клипчета как дамите да се гримират сами, е подела кампания в Instagram. Тя се е гримирала на половина, а другата част на лицето ѝ е останала в естествения си вид. По този начин тя иска да покаже колко могъщ може да бъде грима - да сътвори едно изцяло различно излъчване. Нейни почитателки също са публикували подоблни снимки.

А вие как мислите? Гримът е мощно средство за разкрасяване или чиста измама?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

123

преди 8 години

До 123pikabu.ru/story/russkaya_krasota_1040076

11

123

преди 8 години

Една жена трябва да се облича и държи като жена,а не да бъде попфолкаджийка или жена с леко поведение. Една жена трябва да носи дълги поли и рокли,с прикрито тяло ,да не си показва бюста(или циците),*** и краката (бедрата ). Косите трябва да са спетени ,а не разпуснати като на блудница.Когато една жена се гримира тя се погрозява,а и когато ходи полугола едва ли другите хора ще я гледат с почит и уважение. ето ,ке е моят поглед за женска красота: ru.dreamstime/%D1%81%D1%82%D0%BE%

10

123

преди 8 години

жената ако промени само едно нещо от своето тяло-например да си боядиса косата,ще започнат и другите "промени",които ще я състарят с 10 години и повече. Днес ако си боядиса косата,утре ще си сложи силикон в гърдите и устните и задницата;в други ден ще си направи операция на носа или на краката. Въобще от скромно момиче или жена ще заприлича на тротоар*а. Гримът е изкуствено нещо ,и то погрозява жената,състарява й кожата,прави я лелка или бабичка.

fallback