Снимка: Кадър Нова телевизия
fallback

Статистика по данни на МВР показва, че през последните пет месеца от Хасково са изчезнали 96 души. Уфологът Цанко Симеонов твърди пред Нова телевизия, че извънземни са причината за изчезването на тези хора. Според него това е масова атака, на която е подложена България през последните години.

43-ма от изчезналите хора в Хасково са още в неизвестност. Останалите 52-ма са намерени. Един от тях е 41-годишния Иван Иванов, който напуснал дома си на 5-ти юни. Седмица по-късно трупът му бе намерен в личния му автомобил край язовир "Тракиец" близо до хасковското село Николово. Тялото на Иван било силно разложено и в ръцете си имал въженце, с което разследващите предполагат, че Иван се е опитал да сложи край на живота си.

Вторият скорошен случай е на 69-годишния Радил от село Воден, който бе открит в кладенеца на двора си, като преди това оставил писмо на близките си, в което обяснява, че ще се самоубие. В други от случаите с изчезнали хора става дума за тинейджъри, които напускат дома си без предупреждение заради скандали или деца, бягащи от дома за сираци "Асен Златаров". Според статистиката на полицията значителен брой от обявените за общодържавно издирване хора не биват намирани никога и попадат в така наречените "Студени досиета".

Въпреки обясненията на полицията обаче, Цанко Симеонов твърди, че не друг, а извънземните стоят зад отвличанията на хората. Пред Милен Цветков той обясни, че е виждал извънземни на много места и дори се е срещал с тях. По думите му огромна част от расите, които посещават Земята изобщо нямат желание на комуникират с човечеството.

"За тях сме енергийна ферма, ползват ни като акумулатори", обясни той. По думите му първоначално извънземните облъчват съзнанието чрез телепатия, внушават силен страх, което има за цел да сломи волята на човека.

Симеонов срещал и рептили, но те се разкривали само при положение, че никой не ги гледа, а очите им ставали котешки. Според уфолога извънземните са се насочили именно към Хасково, защото там има много енергийни зони, които ги привличат.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен Де

преди 8 години

Да ме прости Господ ,но като гледам снимката на този"уфолог "ми се струва ,че е избягал от едно заведение ,дето трябва сериозно да бъде лекуван...

83

Анонимен

преди 8 години

Как така са изчезнали 96 човека, след като на 52 са намерени труповете! Значи за "изчезнали" се водят само 44! Повечето от тях са избягали от интернат или от лудницата БГ. Този от снимката обаче, не иска да избяга! Защо ли? Трябва да се изследва!

82

Анонимен

преди 8 години

Едва ли има в друга държава по света , да обясняват на хората , че изчезването на 96 човека се дължи на извън земни !Факта , че няма пари да се направи съпоставка на ДНА на престъпниците и убитите , си представяме в кой век е България ! Даже не се разследват убийствата - ако разкрият трупа - е самоубийство ! Гадост невиждана ..

fallback