fallback

Общ преглед

Куп красавици дефилираха на парти, като акцентът бяха холистични бижута. Сред тях се откроиха топ моделите на агенция "Визаж" Гергана Малкоданска, която ни показва и времето по Нова тв, Роси Иванова, гаджето на Тодор Батков-младши Юлия Юревич и доскорошната изгора на футболиста Благой Георгиев - Джизъса Куини Алис.

Холистичните бижута са актуален моден тренд по цял свят. Катрина Зита Джоунс е една от звездите, които е техен фен.

На партито на родния бутик "Талисман" дойдоха поп певицата Михаела Филева, актрисата от сериала "Връзки" Лорина Камбурова, актрисата и модел Деси Зидарова, тв водещата Ива Екимова, Лилия Стефанова от "Шоуто на Слави" и др.

Михаела Филева се спря на камъка тюркоаз, който ще я вдъхновява за бъдещи творчески изяви, а Лорина - опушен топаз за балансиране на чакрите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Mango

преди 8 години

Не го лансирайте това момиченце, чете прогнозата за времето със синини по краката, а и килограмите и са малко множко, но пък излъчва скромност и семпла интелигентност !

7

Нено

преди 8 години

Михаела Филева се спря на камъка тюркоаз, който ще я вдъхновява за бъдещи творчески изяви, а Лорина - *** топаз за балансиране на чакрите. Само за седмица при това БЕЗПЛАТНО на тази Лорина ще и наместя всички чакри, меридиани и биополета, а другата ще гледа и записва, може да и дойде идея за творческа изява.

6

А

преди 8 години

Снимка 7 и снимка 8 ,какви са тия същества ? Ужас,то бива грозотия,ама тия,чак прекаляват,първата със огрооомна глава и клечки вместо ръце,а другото някакво извънземно,иначе тая Куини е сладка и Лорина е много готина мацка.

fallback