fallback

Общ преглед

Шънсъ е архипелаг от почти 400 острова, разположен в устието на китайската река Яндзъ.

Някъде там се крие тайна - едно рибарско селище е изоставено от хората, но не и от природата. Треви и растения напълно са завладели отдавна опразнените къщи и са влезли в домовете без покриви.

Вижте впечатляващи снимки на изоставеното рибарско селище в галерията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

До 4

преди 8 години

Много философски и мъдро казано. Абсолютно си прав. И аз цял живот се чудя, защо е тази алчност, но така и няма да си отговоря. Единственото обяснение за себе си което имам, е че алчните хора по света имат психически отклонения. Ако човек се поучи от историята, ако се вгледа около себе си, ако проумее факта, че гол идва на този свят и гол си отива от него, ще проумее, че не са му необходими милиарди, за да живее нормално.

3

Анонимен

преди 8 години

това е то живота,ние ще си отидем от тоя свят,и какво ще остане?та да се замислим малко,алчност или мизерия,любови,и т.н,а накрая нищо...та за какво ни е да сме така злобни?и защо световното богатство не се даде на всички по равно?...има те,после те няма и така..

2

sallaadin

преди 8 години

Яко е, виждал съм такова нещо и у нас, има много опустели махали в Източните Родопи, хората са се попиляли по широкия свят, къщите изоставени, треволяците и храсталаците, плъзнали отвсякъде, всякакви твари и гадинки се настанили в руините, ходихме много, спахме на открито, валя ни дъжд мъгла, и накрая се изгубих, след час два ме срещна една баба в нищото, даде ми парче хляб и пилешко бутче, показа ми пътя и след още час два се намерихме, беше отдавна, беше УНИКАЛНО!!!

fallback