fallback

Общ преглед

С тъпани, ориенталски ритми и фойерверки дванадесетокласниците от столичното 144 СОУ "Народни будители" белязаха края на завършването си. Преди бала, както повелява традицията, в училищния двор паркираха от най-обикновени коли до скъпи джипове и лимузини.

Независимо кой с какво бе пристигнал - настроението бе приповдигнато. Единствено усмивките на част от шофьорите на абитуриентите могат да помръкнат, тъй като полицията чинно си записваше нарушителите, от чийто коли се показваха купонджии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

горския

преди 8 години

1,2,3....11, 12 ***.bg :)Успех в живота на абт'юрентьитьи!

48

художника

преди 8 години

До На една пряка от насМного си прав за хлапетата. Нека се радват, защото това е един път в живота и повече няма. Може да се ожениш 10 пъти, може да завършиш 2 висши, но никога няма да върнеш детската тръпка, че видиш ли ВЕЧЕ СЪМ ГОЛЯМ-САМО ГЛЕДАЙТЕ К`ВО МОГА !!!

47

На една пряка от нас

преди 8 години

има училище.Днес за около половин час имаше голяма гюрултия от клаксоните на колите, но не мисля, че това е скандално - нормално е хлапетата да се радват. Нямаше и никакви "ориенталски ритми". Поне 85% бяха облечени много добре, други се бяха попрестарали да са оригинални, но никой не беше отвратителен. Направи впечатление една кола - в най-модерния сега цвят "Марсала", и абитуриентката в нея беше с хубава рокля в същия цвят. Но най-интересно беше това, че 6 балона в същия цвят украсяваха колата

fallback