Снимка: Facebook

Гимнастичката Христина Витанова дълго време е жената до бившия футболен национал Благой Георгиев. Между куп изневери от страна на футболиста тя му роди дъщеря и син. Нейното име също бе забъркано в различни любовни забежки, а мълчанието й в медиите само подсилваше слуховете.

След като за втори път Христина намери сили да си тръгне от него, днес тя признава пред сп. "Story", че не желае името й да стои до неговото.

А дали сега е по-щастлива от преди, или иска да си върне мъжа, въпреки всичките обиди, които той й нанесе с изневерите си? Заговори се, че започнала да дава сигнали, че иска да се събере с Георгиев, използвайки за оръжие децата си. Изпращала му снимки на малките, пускала в социалните мрежи клипчета със сладката Йоана, която обяснявала на тате колко много й липсва.

На всичко това Христина отговаря единствено с усмивка. Не скрива, че има планове за собственото си бъдеще, а в момента най-важни са й децата. Именно заради тях се чуват всеки ден с Благой.

"Имаме прекрасни взаимоотношения с Благо и, въпреки че сме разделени от година, се чуваме всеки ден с него по телефона заради Йоана и Давид. Отдавна не се бъркаме в личния живот един на друг", отвръща тя на нападките и е категорична, че всеки живее, както му харесва и на този етап тя няма мъж до себе си.

Боли я, че няма мечтаното семейство, тежко й е и не вярва, че някога ще може да превъзмогне този факт. Знае, че не единствената жена в това състояние и не се отказва да търси щастието, но има неща, които не могат да се заменят с други.

"Никога не съм се притеснявала да разкривам истинските си чувства и емоции, да плача, ако ми се плаче, да ругая, ако ми се ругае. Не мога да кажа, че съм приела нещата с желязно самообладание, но в никакъв случай не съм изпадала в кризи. Нямах право да си съсипвам живота заради нещо, което вече се е случило", казва Христина пред списанието.

В същото време Благой не спира да се хвали със завоеванията си и след като изостави ученичката Куини Алис сега дели креват с руската танцьорка Есмер. Дали ще продължи любовния им танц дълго ще покаже времето.

Единствено Витанова за пореден път предпочете да не нарушава мълчанието с коментари, защото като че ли тя единствена от всичките му жени успя да разбере що за човек е Благой Георгиев, съумя да изтърпи всичките му изневери и да събере сили да си тръгне заедно с децата, които бащата обожава, изгаряйки мостовете зад гърба си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase