fallback

Общ преглед

На 5 май своя 27-ми рожден ден празнува популярната английска поппевица Адел. Родена в Лондон през 1988 година с името Адел Лори Блу Адкинс, Адел завършва BRIT училище за сценични изкуства и технологии през май 2006 година. Там тя е била съученичка на други известни певици като Леона Луис и Джеси Джей.

Дебютният ѝ албум „19“ е издаден през 2008 г. и е последван от голям успех и одобрение от критиците във Великобритания, където става четири пъти платинен. Днес Адел е една от най-известните певици на Острова и отвъд океана.

Вижте интересни факти за британската певица:

Израстнала е само с майка си, след като баща ѝ я изоставил, когато тя е била на две.

Бъдещата музикална звезда започва да пее още на четири годишна възраст.

Като малка е запленена от "Спайс гърлс" и решава да стане популярна певица именно заради тях.

През 2009 г. на 51-вите награди Грами Адел получава награди за "Най-добър нов изпълнител" и "Най-добро женско поп вокално изпълнение“.

Адел има син Анджело, роден през октомври 2012 година.

Певицата стиска палци за отбора от Висшата английска лига Тотнъм.

Адели има общо 8 награди "Грами", като особено успешна за нея е 2012 година, когато взима рекордните 6.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

===

преди 8 години

Eдинственото важно нещо в случая е колко дълго ще продължи хипнозата и самовнушенията на живите фенове. Същите безсмисленяци, които не са били достатъчни, че да дадат стимул на един велик, хехе, уж, творец да продължи да твори! Дрога, алкохол, пушката и хаповете! Това е ИСТИНСКАТА, жива ЛЮБОВ! Това е истинската! Жива! Любов!Нещо друго за доуточняване?пс затва плъзналите долу коментиращи кантари, които мерят кила, а не мерят ЖИВАТА музика са .... бесмисленяци.

23

===

преди 8 години

Другото обяснение е, че даже и да е имало любов, смъртта винаги побеждава и тя е предпочитана пред ВЕЛИКАТА фалшива жива любов, която е БЛЪФ за наивници. БЛЪФ е защото може да бъде съвсем лесно и непукистично заменена и видяна съвсем удобно в следващия и в следващия и в следващия и в следващия и в следващия и индивидуалните човечета, които се мислят за ЕДИНСТВЕНИ са нищо повече от следващата и следващия. И тези музиканти, дето умират от НЕОБИЧАНЕ са същите:Следващия и следващата. Лесно заменими!

22

===

преди 8 години

Човек, злоупотребяващ с алкохол е НЕОБИЧАН!Човек, който пише предсмъртно писмо на жена си и дъщеричката си и се гръмва с пушка е НЕОБИЧАН!Жена, която години се друга и умира от алкохол е НЕОБИЧАНА!Мъж, който си прави пластични операции и си сменя кожата е НЕОБИЧАН!Себе си не са обичали. Такива, каквито СА! Не са намерили някой, който да им докаже, че той или тя ги обича. Любовта на феновете им не им стигна, за да се почувстват обичани и да намерят смисъл в съществуването си. Факти!

fallback