fallback

Общ преглед

Вече се вижда краят на работната седмица и идва уикендът, който ще бъде белязан от мача между България и Италия. Ако все пак решите да прекарате почивните дни в заведенията, вижте предложенията на Великотърновския университет за заведения.

Темата за неправилното паркиране в градовете на България става все по-актуална и възмущава все повече хора. Ето един фрапантен пример, който е заснел човек в Студентски град: 


През седмицата открихме един интересен спорт. Бил сравнително нов, по произход - полски. Обяснение за правилата му са ненужни: 


И понеже е петък, можем да си позволим да ви покажем и едно забавно клипче на по-пиперлива тематика. В него можете да видите реакциите на дами, които виждат снимки на пениси: 

Както писахме, мачът е утре. Надяваме се да го запомним като добър дебют за треньора Ивайло Петев, а не с нещо като това от видеото: 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

أغرب هدف ضائع في التاريخ

Posted by Saida Online on Saturday, February 14, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

М

преди 9 години

Снимка 2 очевидно е с руски надписи, а картата на метрото очевидно не е официална и е пародия, доколкото преводите се опитват да бъдат остроумни.

5

Анонимен

преди 9 години

Стейшън "Джи Ми Димитров" !

4

бай иван

преди 9 години

снимка 7 на софийското метро ми мяза на хуева глава

fallback