Общ преглед

Работната седмица си вървеше бавно, спокойно и дори скучновато в социалните мрежи, но до вчера. Изведнъж се появи нещо, което взриви българските социални мрежи – лимоновото дръвче на Бареков! Дръвчето, както и най-добрите коментари за него може да видите в галерията.

Бареков стана звезда и в страница във Facebook. На прицел е косата му, а страницата обещава всеки ден да представя политика с различна прическа. Ако искате да сте в течение с „Нова прическа за Николай Бареков всеки ден“, последвайте линка.

Въпреки студеното време навън според синоптиците ни очаква топъл уикенд. А и април почти дойде, което направи мислите ни за почивка все по-натрапчиви. Ако се притеснявате за фигурата си, а не сте сигурни дали правилният избор е фитнес, зумба, тае бо или народни танци, вижте нещо, което си е направо 2 в 1 (бонусът е актуална и любима песен):

Тези дни се натъкнахме и един клип, който - честно казано, не успяхме да си го обясним. Действието се развива в град Петрич или района. В главната роля са роми, но какво правят, не разбрахме. Ако все пак знаете отговора, ще се радваме да споделите:

 
 
Открихме и интересно клипче, съчетаващо ключовите моменти от класиката "Титаник" и емблематични чалга парчета. Сюжетът на филма се разкрива именно от песните:

И все пак днес е петък въпреки утрешната работна събота. Затова ви поздравяваме с един нов за нас, но вече със сигурност любим ни спорт: Женски американски футбол по бельо:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар