Снимка: Reuters, архив

Жена, дала 1700 паунда за секс, твърди, че не би се поколебала да ги даде още веднъж за същата услуга.

46-годишната Синди е разведена от няколко години и оттогава не е ходила на срещи. "Това е нещо, за което бях любопитна. Услугата обслужи нуждите ми, без да имам някакви сериозни отношения с някого", разказва тя.

Синди определя себе си като човек без предразсъдъци. "Мислех, че ще бъде забавно преживяване и шанс да изляза с добре изглеждащ мъж, който да ми обръща внимание", допълва тя пред "Метро".

Въпреки че жената платила само за ескорт, нощта завършила бурно и страстно. Синди определя срещата като незабравима, но е убедена, че няма да развие никакви чувства към него.

"Давам си сметка какво правя, това беше всичко", твърди жената. "Намирам го за очарователно сладък, но в същото време няма да позволя да се влюбя".

Синди препоръчва изживяването на всеки, който може да контролира чувствата си. "Наистина съм шокирана, че не се говори за тези услуги", допълва тя.

"Може да имаме всякакви модерни уреди, но нагласите ни са здраво заседнали в началото на 20 век", заключава 46-годишната дама.

Приключението на Синди е документирано от телевизионен екип. Журналистката Джоди Марш трябвало да пътува чак до САЩ, за да направи репортажа си, въпреки че в родната й Великобритания има над 44 хил. мъже, чиято работа е ескортът. Въпреки това трудно ще се намери някой, който да признае, че това е професията му, или пък клиентка, която да разкаже за преживяването си.

"Нито една жена не си призна, а мъжете твърдят, че обожават работата си", разказва тя. По думите й британците не са резервирани към тези услуги, а просто не искат да говорят за тях.

Точно затова Синди е на другия полюс. Тя не просто говори открито за това, а твърди, че би повторила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase