fallback

Общ преглед

Една българка покори с красотата си Германия и Австрия. Тя се казва Антония Петрова, но по никакъв начин няма общо с Мис България 2009, която стана известна и с животинските си прякори.

Антония е от София, но през 2003 година се мести в Австрия със семейството си.

Петрова става първата българка, която подписва договор с германското издание на мъжката библия Playboy. Трябва да се отбележи, че то е най-четеното след американския си събрат.

Антония Петрова е юрист и може би малко изненадващо - шампион по шах. В момента участва и в конкурса Мис Плеймейт 2015, като всеки може да я подкрепи до 11 март, когато приключва гласуването. Тя е Мис Декември.

"Не беше трудно да се съблека за фотосесията за Playboy, все пак това е собствен избор. Исках да докажа на себе си, че не се притеснявам от тялото си", разказва Петрова пред Нова телевизия.

Родителите й приемат със смесени чувства голата изява.

"Майка ми беше малко скептична, Но баща ми дори ме закара да се представя в редакцията в Мюнхен. В момента семейството е зад мен и са много горди и харесаха фотосесията", сподели красавицата.

Тя признава, че появата й изненадало много хора, още повече че не всеки ден се случва момиче от Австрия да попадне в германското издание на еротичното списание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Гордост

преди 9 години

*** в България са на световно ниво :))

50

Анонимен

преди 9 години

Ми аз се гордея! То, няма друго с какво вече! Трошим п*шки на поразия! Да живее България!

49

до 67

преди 9 години

кои са тия интересни БГ списания от преди плейбой че ми стана интересно? Плейбой списанието има мнодо добри неща, не само голи момичета. Това е история и засега ще си остане най-популярното и купувано мъжко списание, затова са писали ,,библия,, не може да го сражниш с което и друг да е

fallback