Снимка: YouTube
fallback

Въпреки нашите най-добри намерения понякога сме склонни на случайни предразсъдъци, с които можем да засегнем някого бързо и непреднамерено.

Една кампания обаче иска да покаже, че трябва винаги да търсим и да приемаме доброто във всяка една ситуация. Тя се казва „Любовта няма етикети“ и включва огромен рентгенов екран, който показва как скелети се целуват, играят си или просто се прегръщат.

Бързо пред екрана се събират зрители. След няколко секунди скелетите се раздалечават, излизат пред екрана, за да се разкрие личността на хората. За голяма изненада на събралите се „скелетите“ всъщност са хора с различни религии, хомосексуална двойка или дете с увреждане.

„Преди всичко друго ние сме хора и трябва да прегърнем многообразието. Нека премахнем етикетите в любовта“, твърдят организаторите на кампанията.

Вижте цялата история във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

John

преди 9 години

Пропаганда за приемане на гнусните извращенци - содомити, травестити, инцест други гадости на слугите на дявола. Нека никой не се заблуждава в сатанинските намерения на подобни кампании.Ако има истински християни които четат тук - молете се на Всевишния за разрушаването на новия световен ред, сатанинската синагога и слугите на дявола, за изобличаването на злото и за изгряването на истината в умовете на хората.

8

уйо

преди 9 години

Скоро Сорос ще наложи това и в парламента и вместо с костюми мъжете ще ходят с къси поли....етикета ще махат.

7

Сандо

преди 9 години

Никвеа толерантност !!! Даже и към пушачите нямам !!!Всички *** на сатурн!Всичкото гей на асфалт!

fallback