fallback

Общ преглед

Удобното работно място без съмнение е една от най-важните неща за успешния работен процес. Офисът ни спасява от жегата през лятото или студа през зимата и би трябвало да ни дава нужния комфорт за работа.

Разбира се, невинаги се получава така и често все нещо не е както трябва – я приказлив колега ви отвлича вниманието от работата, я разлято кафе или чай върху клавиатурата ви изправя косите, я шефът отново ви ядосва.

И ако все нещо ви нервира в офиса, за да ви успокоим ще ви покажем, че има и по-лоши места за работа по света. Например в Индия. Вижте ги в следващата галерия, а още подобни интересни галерии може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Основния проблем на тези офиси е мръсотията и безредието. Може да нямат пари за ремонти но поне могат да си подредят разхвърлените документи и да изхвърлят ненужните ***.Мърлячът и в лъскав офис да го сложиш- пак си остава мърляч.

19

Анонимен

преди 9 години

Някой от вас знае ли какво значи Американски офис - за 99% от хората работещи подобна работа това е оградено пространство 1Х2 м, където ако съседа ти говори нормално по телефона или изпусне газовете си, ти не можеш да се съсредоточиш;т.е. става закона на джунглата - говориш най-високо и пърдиш най-гадно.Тези индийски офиси за мечта за Хамерика, където наемите в центъра на града е огромен.Да не гоговрим, че тези снимки са отпреди 25 години - сега 80% от програмните продукти се правят в Индия.

18

американецо

преди 9 години

Комунйе, нали натам искате да пътува България? Да напусне НАТО и Европейския Съюз и да стане членка на Б.Р.И.К.С.? Ваш'то семе мръсно долно, требваше като румънците, до стената и с откос и после в масов гроб - точно, както вие избихте българската интелигенция по 9-ти Септември! Гадове долни!

fallback