Снимка: Reuters
fallback

Неомъжените и необвързани сантиментално италианки предпочитат преживяване с женени мъже, сочат данните от анкета на специализираната агенция за изневери "Виктория Милан".
 
Десет са най-често повтарящите се причини за този избор, посочени от 5321 участнички в анкетата.

По-възбуждащо е, смятат 17 процента от анкетираните клиентки. Сексът с женен мъж е по-добър пък твърдят 14%.

Той има по-голям опит и е по-сигурен в себе си и няма претенции и не очаква обвързване смятат други 12%.
За 10% от италианките пък съществува тръпката да завоюваш мъжа на друга жена. Получаването на повече внимание, без да молиш за него, секс без задръжки и ангажименти и тръпката на греха са другите причини да се търсят женени мъже.

По природа искаме винаги онова, което не притежаваме и освен това никога не се задоволяваме. Нашите самостоятелни клиентки не искат женен мъж, колкото да легнат с него или да получават подаръци, които не задължават. Става дума само за забавление, за желание за секс с човек, който не очаква нищо повече от една страстна нощ. Разбира се, малко повече опит не вреди. Чиста случайност е, че всички тези атрибути се срещат при женените мъже, се посочва в коментара на агенцията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

...защото всички сте ***. Реализирани или не.Явни или латентни.Всяка от вас си мечтае да е луксоза ***.Дори и "вашта" майка също./Твойта майка си мечтае, като вазе да сияе!.../

20

===

преди 9 години

"Щом с даден партньор сте стигна ли до най-интимната осъзната част.А именно секса не е нужно да говорите,да се гледате.Просто се сливате и се чувствате."26,1. жена съм.2. сливам се с десет бели негърчета,точно когато си затворя очите и правя секс с някой, от който нито се интересувам какво говори, нито ме еня какво мисли, нито ми дремундри как се чувства и къде се намира акъла му, докато онази му работа е в мен. Какъв е точно проблемът в това? С отворени очи малко трудно се получава лъжата.

19

===

преди 9 години

И като включа машината на времето, да те запитам какво общо има някакво книжле написано от незнам си кой, наречено библия или коран, все тая, какво общо има език, български, ***, турски, руски, марсиански или какъвто ти е удобен с душата, че не ми е ясно, разбирач или е?ач? Дай акъл, че ми писна от клиширани хладилници, които ни са студени, ни потенциал за печки имат... Като написа нещо за корана, да си го чел/чела?

fallback