Снимка: Youtube
fallback

Една новозеландка може със сигурност да се нарече щастлива, че е жива, след като колата й падна от паркинг на скала и се озова в морето, пише "Дейли мейл".

Драмата се разиграла в новозеландския щат Оукланд. След като пропаднал, автомобилът започнал да се пълни с вода с бърза скорост.

Жената била притисната до задното стъкло на автомобила.

За щастие, имало свидетели, които се обърнали към полицията. Полицаите дошли бързо и скочили във водата. Вратите обаче били заключени и пробвали да разбият задното стъкло с палки, но без успех.

След като станало ясно, че с палки няма да успеят, полицаите взели камък. Новите усилия дали резултат и полицаите извадили от колата уплашената жена. Тя се отървала само с няколко порезни рани и натъртвания.

Полицията в града все още работи върху случая и най-вече по причината за странния инцидент.

Вижте още кадри от инцидента:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

от8

преди 9 години

от8Бъди жив и здрав също и щастлив, но Според мен подценяваш българите като човечност и интелект! Както казах,бях в Нова Зеландия, там на целият остров има 600 българи от които 50тина са в Крайсчърч. Всички се познават и са много уважавани, и от полицията и т всички останали! Също, имам познати и в Аделайда и Пърт, но живота и бизнеса са ми свързани с родината!

16

от сидни

преди 9 години

между другото нова зеландия и австралия може да са били еднакви като стандарт но от доста време австралия остана на челните места за най добра страна за живеене докато нова зеландия изпадна доста след австралия. Сега може дори да не е в топ 10. Тва е защото икономиката им е доста по лабилна от нашета (австралийската) и им махахме соцялните привилегии щото почнаха много да мигрират насам. Абът го направи. И канадци почнаха да мигрират насам защо не си ходят в usa, дори имам приятели тук канадци

15

от сидни австралия

преди 9 години

нищо явно не се усетих че други ще помислят наша страна Бг вместо Австралия, трябваше да поясня. За мен наша страна е там където успявам и се развивам и реализирам мечтите си и чувам шума на парите. И колкото по далеч от балгараци толкова по прекрасен и спокоен става живота. Не знам що така ама е факт. Живял съм в западна европа а сега от другата страна на планетата и наистина е така, западна европа беше хубаво а тука е прекрасно. И аз не можех да го повярвам докато не дойдох тук преди години

fallback