fallback

Общ преглед

Социалната мрежа Facebook стана на 11 години.

Ако сте били част от социалната мрежа от отдавна, може би с тази галерия ще си припомните как изглеждаше социалната мрежа през годините.

Вероятно никой преди 11 години не е знаел, че Facebook ще има такова голямо влияние върху живота на хората по целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

Фейса е строго рекламиран и от телекомуникационните компании,и фирмите за производство на мобилни телефони.2005-2006 те бяха почти изчерпани - разговори + СМС-и.Цената на услугите и телефоните падна, докато се появифейса и 3, 4г мобилни връзки.В резултат цените на услугите и телефоните скочиха многократно(срещу възможността да чатиш във фейса когато си вършишфизиологичните нужди в тоалетната)

18

до 18

преди 9 години

Аз бих протестирал срещу пасивната политика на САЩ отностно ИД.Бих протестирал срещу ислямизацията на Европа защото съм ЗА незабавното мобилизиране на Америка и НАТО с цел унищожаване на всички терористи и ислямисти.Ще ме приемете ли на протеста с тея мои възгледи?Повечето хора на земята мислят като мен!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Жалко че фейсбук вече няма нещо общо с първоначалния замисъл, а се превърна в сайт за запознанства, гейбук и за капак - платформа за хиляди реклами и спамове за правене на пари на собствениците. Просто е напълно неизползваем.

fallback