Общ преглед

Дони Василева спечели шестото издание на конкурса "Мисис Баба 2015", който по традиция се проведе навръх Бабинден.

12 кандидатки дадоха пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота и внучета.

Миналогодишната победителка Цветеслава Гълъбова предаде своята корона на Дони и беше и представителя на България в четвъртото издание на международния конкурс „Grandma Universe“ 2015. Участие в тази надпревара заявиха представителки от 10 държави.

Събитието по традиция имаше и благотворителен характер. Средствата бяха предоставени на КГБ – Клуб на готините баби, в продължение на тяхната инициатива за подкрепа на студенти в неравностойно положение.

Ето и победителките в конкурса "Мисис Баба 2015":

- Трета подгласничка – Антоанета Радомирова от Несебър. Има висше образование, ръководи собствен бизнес – хотелиер. Хобито й е гобленарство, има дъщеря и син, както и две внучета на 13 и 5 години.

- Втора подгласничка – Силвия Попова от София. С висше икономическо образование, собственик на частна фирма за внос и търговия с медицински продукти. Обича да спортува, има две дъщери и внучка на 3 месеца.

- Първа подгласничка – Антоанета Димитрова от София. Преподавател във ВМУ – София, специалност акушерка. Обича да пее и танцува, има две дъщери и една внучка.

- "Мисис Баба 2015" – Дони Василева от София. Занимава се с частен бизнес, има три деца, внук на 6 години и внучка на 3.

В международния конкурс, който се проведе съвместно също бе интересна надпреварата, като за Grandma Universe 2015 бе избрана Кристин Моо от Сингапур. Нейни подгласнички станаха Ем Кей Тион от Борнео и Нанси Сау. Grandma Universe World 2015 стана Вера Лозе от Латвия, българската представителка Цветеслава Гълъбова пък стана Grandma Universe Europe 2015. С лентата на Grandma Universe Globe 2015 се окичи Моли Чу Муй Лий от Малайзия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар