Снимка: Instagram
fallback

Младата шведска певица Зара Ларшон предизвика фурор в родината си, като пусна в Инстаграм снимка, на която протестно е сложила презерватив на крака си, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

С този си акт 17-годишната Зара искала да засрами онези мъже, които отказвали да ползват презерватив под предлог, че мъжествеността им била прекалено голяма и нямало да може да се побере в латекса.

"Това е за всички онези нахалници, които твърдят, че презервативите им са прекалено тесни!" написа Ларшон.

На снимката се вижда как латексовото предпазно средство е обхванало като три четвърт чорап крака на момичето до коляното.

Шведските, норвежките и датските медии веднага откликнаха на предизвикателството и публикуваха фотоса дори на първите си страници. Те обявиха Ларшон за феминистка икона, разобличаваща безотговорните сексуални партньори.

Младата певица спечели риалитито, което е еквивалент на предаването "България търси талант" през 2008 година. Оттогава Зара Ларшон издаде два албума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 9 години

Знам, че като става дума за секс всички мъже мислят с долната глава, ама не е лошо понякога да мислите и с горната, че да не стане някоя беля.

51

Анонимен

преди 9 години

Браво на нея! Няма оправдание за немарливостта към здравето! Презервативът не е просто прищявка. Той може да ви спести много проблеми, без значение дали сте мъж или жена. Вижте какво става Африка защото не ползват презервативи. Целият континент е пламнал от СПИН и други болести. А всичко това можеше да се избегне, ако хората ползваха презервативи. За това бъдете отговорни и към себе си и към другите.

50

Анонимен

преди 9 години

"под предлог, че мъжествеността им била прекалено голяма и нямало да може да се побере в латекса."Аз не ползвам презерватив, защото ми убива тръпката и удоволствието, не знам кой е излъгал тая фльорца, че било заради размера. То ако нямаше чувствителна разлика, никой нямаше да се дърпа от кондома.

fallback