Общ преглед

19-годишната софиянка Лидия Иванова ще представи страната ни на конкурса Queen of the Universe. Надпреварата е благотворителна инициатива на ЮНЕСКО, като със събраните средства ще се подпомогне образованието на децата от Третия свят.

Лидия е завършила Втора английска гимназия в София, а от половин година живее в САЩ. Заминала там, за да преследва мечтата си да стане пластичен хирург.

"Общо взето съм човек, който обича да се занимава с различни неща и смятам, че трябва да се развивам всестранно. Мисля, че трябва да правим това, което обичаме и ни доставя удоволствие, и да имаме мечти, защото те правят живота интересен", каза тя пред bliasak.bg.

Засега е рано да се каже дали ще осъществи мечтата й да хване скалпела, още повече, че в момента следва психология в колеж към Калифорнийския университет. Наред с уроците тя се подготвя и за конкурса, който ще се проведе през април.

В социалните мрежи много българи й дават кураж за участието, като най-честите пожелания са да измие срама, който България бра с участието на скандалната Анита Мейзер на Мисис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар