Alexander Wang за H&M, Снимка: H&M

Ако има нещо, което харесваме повече от самите колекции, то това са рекламните кампании към тях.
Всеки път ни е все по-любопитно какъв точно артистичен подход са избрали креативните директори, за да обвържат своите вдъхновения за сезона с примамливи кадри за потребителите.

Нещата стават все по-добри, когато с нетърпение очакваме да видим и новите рекламни лица, които се редуват с едни от най-известните топмодели, актриси, актьори и музиканти.

Безспорен е фактът, че много голяма част от настоящите познати „герои“ са стартирали своите кариери именно заради впечатление, което са оставили в някой режисьор и модна кампания, с която са отбелязали своя дебют.

Селектирахме за вас най-добрите рекламни проекти на модните къщи, които предизвикаха най-голям интерес в световен мащаб.

Alexander Wang за H&M

Каквото и да си говорим, тази година бе една от най-важните за H&M. Това е така, тъй като се отбеляза юбилейната 10-а годишнина от стартирането на модни колаборации с най-известните и лимитирани имена в индустрията. От Карл Лагерфелд, през Lanvin и Versace, всички съвместни капсулни колекции се радват на изключителен интерес в световен мащаб и карат хората да се редят пред магазините на H&M от ранни часове само и само да се докоснат до изделие на висшата мода.

Тази година, още от обявяването на линията на Alexander Wang, новината се превърна в едно от най-значимото и чакано събитие. Кампанията бе с участието на Джоан Смолс и представи стилните силуети, вдъхновени от различни спортни дисциплини. За да завърши изцяло проекта, Alexander Wang създадоха специално видео, което постави феновете в ролята на пряк участник в екстремна демонстрация на практичността в предложенията.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase