fallback

Общ преглед

Британският моден дизайнер Оливър Суийни пусна 130 чифта специални обувки, в чиито подметки могат да бъдат поместени малки шишенца с уиски, пише британския "Дейли мейл".

Чифтът елегантни кожени обувки с ценния си товар струват 295 британски лири. Според изданието, те са идеалният коледен подарък за джентълмени, които държат тяхното любимо уиски да им бъде "на една подметка разстояние".

Логото и инициалите на "Крачещия човек" са изписани и върху гьона на тока от подметките на серията. Тя е съвместна разработка на Оливър Суийни и на "Джони Уокър".

Обувките се продават в комплект освен с малките шишенца уиски, с бутилка бира от джинджифил и рецепта. Тя указва как, смесвайки три части от бирата, една част от уискито и с добавка на малко лимон, да се направи коктейлът "Джони и Джинджър".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

Хм, то вече и много жени биха се влюбили в тях

4

По-прагматичноМистър

преди 9 години

С този модел ще направи впечатление, но от 130 чифта няма да спечели кой знае колко.Съветвам го да направи по-евтини, но здрави и топли обувки, в чиято подметка да се вгражда бутилчица водка. Ще продаде милиони чифтове в Русия и ще получава поръчки за още и още такива обувки в разни варианти - включително за сандали и плажни джапанки!

3

Анонимен

преди 9 години

Аз пък бих се зарадвал на такъв подарък. Тези обувки са за подарък, за да отидеш на някое парти с тях а не да мааш в калта на село. *** невен още от комунизма му подаряват само шушони за носене и затова търси практичността ;)

fallback