Снимка: Архив Reuters
fallback

Забравете Дядо Коледа - британска супербаба купува индивидуални коледни подаръци и надписва поздравителни картички за 80 внучета, пише в. "Дейли експрес".

Коледа е най-натовареното време от годината за Мери Сколи. Въпреки че е на 82 години, бабата праща картички на всичките си внучета и ходи по магазините, за да им избере индивидуални подаръци. За да се справи с тежката задача обаче баба Мери пазарува още от ноември.

Мери Сколи има 10 деца от брака с първия си съпруг Джим, починал преди 20 години, 33 внучета, 44 правнучета и три праправнучета. Семейството й ще се увеличи с още четири бебета догодина.

Баба Мери, която живее с втория си съпруг Реймънд в Шефилд, се радва на редовни посещения от близките си, които живеят в града и страната. И макар все още да подготвя коледните изненади за внучетата си, супербабата вече е получила своя подарък за Коледа - семейна сбирка, на която са присъствали над 100 членове на фамилията, в това число и такива, които живеят в чужбина.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

В света има вече повече от 7 милиарда човека. Изяждаме усилено ресурсите на планетата. Такива трябва да ги кастрират своевременно!

6

Анонимен

преди 9 години

Бах мааму, на 82 години с 80 внуци! Още на първите 10 ще съм забравил имената на следващите.

5

До 4

преди 9 години

Дедо попе,Прав си. Там има доста жени, които имат вече внуци, но все още раждат. Повечето от тях, около 60-год.възраст, вече имат по няколко правнучета. Доживеят ли над 70 г. - праправнуци!Но подаръци по празниците тези деца получават не от бабите и прабабите си, а от дарители - нали повечето от тях са по социалните домове.Целогодишно пък получават подаръци от джоба на данъкоплатеца - храна, дрехи, подслон, безплатно ток и вода и т.н., независимо дали са в соц. дом или са при родителите си:(

fallback