fallback

Общ преглед

Днес музиката е с нас навсякъде – докато пътуваме, докато работим или просто докато прекарваме нашето свободно време. Тя е "качена" на телефона ни, на преносим мултимедиен плейър или просто си я пускаме от компютъра или лаптопа.

При това имаме хиляди песни, които съвременните устройства могат да намерят и възпроизведат за секунди.

Но помните ли как се слушаше музика през 80-те и началото на 90-те години? И още по-интересното – как се намираше любимата музика?

И докато грамофоните и грамофонните плочи бързо се превърнаха в реликва за меломаните, то касетофоните и аудиокасетите като че ли останаха забравени в не чак толкова далечното минало.

В следващата галерия ще си припомним домашните касетофони, откъдето звучеше музиката на 80-те и 90-те години, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Ъц

преди 9 години

До 46------Ама, беше готино!!!!!! Рок до дупка!!!!!!! -))))))))

41

Julis

преди 9 години

До 10RE: "За съжаление пиратството се разрастна 100 пъти и много певци се отказаха."И като се отказаха какво правят? На полето ли копат? Не мисля, че толкова лесно са се отказали от на хляба мекото. Те какво искат, да запишат две песни и после цял живот да не си мръднат *** и на копанка от авторски права или като Лунният пътешественик, откога е отпътувал от този свят ама иначе продължава да печели?! И къф е този рев срещу пиратството, да го приемат като реклама и да печелят от концерти.

40

Тръба

преди 9 години

Забравихте да пишете за Респром.

fallback