Снимка: rantlifestyle.com
fallback

Ясно е, че жените се интересуват повече от външния си вид и от своето облекло в сравнение с мъжете. Дамите са по-суетни, но това не означава, че мъжете имат извинение да изглеждат смешно или нелепо.

Факт е, че има мъже, които показват тотална липса на интерес към начина си на обличане и това обикновено дразни дамите около тях.

Вижте кои са най-големите модни грешки на представителите на силния пол, които могат да отблъснат и най-влюбената жена:

Чорапи, които не съответстват на обувките

Бели чорапи - черни обувки е класиката, която описва мъжа без никакъв вкус. Интересното е, че има мъже, които иначе се обличат добре (и са хетеросексуални), но продължават да допускат тази грешка и далеч след пубертета. Съветваме мъжете да избират чорапите си в близък до обувките си цвят.

Тениски с големи, цветни щампи

Всяка една жена би се притеснила, ако любимият ѝ мъж се появи на срещата им с тениска, на която има огромна щампа в крещящи цветове и декорации от брокат, пайети и/или мъниста!

Намачкани дрехи

Жените не обичат мърльовците, които не се сещат да си изгладят дрехите и ходят измачкани. Всеки, уважаващ себе си мъж, дори и да живее сам, трябва да умее да борави с ютията или поне да е наясно, къде се намира най-близкото химическо чистене.

Джапанки

Всички мъже, обути в джапанки, не изглеждат много добре. Съветваме мъжете да носят джапанки само в банята и на плажа.

Потник под ризата

Тази популярна грешка продължава да е актуална и до днес. Мъжете трябва да разберат, че ако им е студено само по риза, могат да облекат под нея тънка фланелка с V-образно деколте, но не и потник!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Do Avtora

преди 9 години

Avtoryt na statiqta moje da otvori saitovete na nai-golemite modni marki i da VIDI KAK SE NOSQT POTNICI S RIZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

някой

преди 9 години

до 12 - На Теда не и е ясно, че потникът не се слага за да топли - "Ако ви е студено само по риза".

10

Факт

преди 9 години

Тениска под риза е голяма простотия, донякъде и риза на голо. Под ризата задължително се слага потник. Не знам кой в измъдрил, че под риза не се слагало потник!?

fallback