Снимка; Tod’s
fallback

Замисляли ли сте се какво можете да разберете за един мъж, само съдейки по избора му на обувки? Факт е, че ако решите да разсъждавате по темата, можете да си извадите много впечатления за мъжа само от обувките му. Можете да съдите за размера на неговото его, за нивото му на зрялост, за интересите и професията му.

А ето и още ценна информация по темата:

1. Маркови маратонки

Мъжете, които носят скъпи маратонки, особено тези в ярки цветове, са наперени и суетни. Вероятно все пак това са мъже, които имат отношение към спорта и се грижат за външния си вид. Също така най-вероятно те имат добри доходи, но професията им не изисква да ходят в елегантно облекло – тоест професията им е по-творческа или си имат собствен бизнес.

2. Гуменки/кецове от плат

Кецовете са актуални в продължение на десетилетия, но те са и най-добрият начин за един мъж да намекне на момичето, с което излиза: „Хей, аз съм без пукната пара, но не ми пука особено, защото съм готин и свиря на китара.“ Обикновено мъжете, които носят гуменки от плат, са безгрижни, свободолюбиви и доста неузрели.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

кали

преди 9 години

Мъжът трябва да е на място дет се вика , а не калпазан и голан

12

До 12

преди 9 години

Ще избираш по-дълго и грижливо. Има и хубави модели, но всичко в крайна сметка зависи от това как ти стоят. За млад човек със стройни крака могат да се изберат подходящи.

11

asd

преди 9 години

Е точно пък тия Екко сандали са ужастни, моля не ги носете, съревновават се с Crocs.

fallback