fallback

Марияна Дякова. Снимка: Булфото
Лаетития Гуарино. Снимка: Reuters

Общо гласували: 948
Марияна Дякова
74%
Лаетития Гуарино
26%

Тази вечер българският шампион Лудогорец излиза в решителен трети мач от своята група в Шампионската лига. След две загуби от колосите Ливърпул и Реал Мадрид, дошли след повече от добра игра, сега за тима от Разград няма друга алтернатива освен победа над Базел, която да остави живи шансовете за едно от първите две (или в най-лошия случай за третото) място в групата.

Мачът е от 21.45 часа на националния стадион "Васил Левски", който отново ще бъде пълен, за да подкрепи шампиона на България. До този момент двата отбора са изиграли по два мача в групата, като разградчани загубиха от Ливърпул и Реал Мадрид с по 1:2, докато швейцарците паднаха от испанците, но успяха да победят като домакин англичаните.

По традиция ние ще ви предложим едно по-различно гласуване, като ще противопоставим две красавици от двете страни, за да видим кой ще победи на нежния фронт.

От едната страна е красивата съпруга на национала и футболист на Лудогорец Светослав Дяков – Марияна, а срещу нея смело ще изправим Мис Швейцария 2014 Лаетития Гуарино. И така – изборът е ваш!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 9 години

Вижте какво ще ви кажа: Първо: и аз имам хубави и лоши снимки ; Второ : гласуването е най-*** в историята - да се сравняват 2 жени, щото мъжете им играят футбол (баси); Трето - Марияна е вишистка, а оная сигурно не вижда по -далеч от циците си...е в такова нещо да сравниш някой - разбирам...интелект нещо, работа, ама коя е по-хубава...ццц. И то да даде мнение някой си Анонимен. Да ви кажа на Летицсия и дреме за гласуването, ама българи да хулят българи - племе такова, неблагодарно. !!!

31

Анонимен

преди 9 години

35,На теб българка не ти се полага. Явно си роден от такава, каквато описваш. Това обяснява всичко. Стой си там, където си и разваляй генофонда на някоя друга нация.

30

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

преди 9 години

Ei kak moje da kajete koiq e po krasiva razli4ni xora razli4en vkys za ednin ednata e xybava za dryg drygata

fallback