Снимка: Facebook/ Golden Retriever Bailey Nebbia
fallback

Общ преглед

Собствениците на Бейли публикуват снимки на кучето си в социалните мрежи. Всеки, който има такъв забележителен домашен любимец, би направил същото.

Ретривърът Бейли не е обикновено куче. Той обича да прави неща, привични за хората. Носенето на дрехи не му е чуждо, както и работата с компютър.

Бейли се забавлява с човешки занимания - може да играе покер и да кара водни ски. А може да е и добър помощник в битовите задължения, като например измиването на колата и нацепването на дърва.

Вижте повече за удивителния домашен любимец в галерията.

Повече снимки на Бейли можете да видите на страницата му във Фейсбук.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

Той и *** тъй се е родил.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - това куче живее по-добър живот от много хора в България...Сами така са си избрали да живеят тези много хора.

9

Ъц

преди 9 години

Ами, какво да се чуди човек. Нашия "хубавец" е същия - само, че породата е друга - питбулче на 4 г. Отваря и затваря вратите след себе си, сяда на стола - не лежи, а сяда - докато сме в кухнята, носи пощата и ляга или сяда до нас докато я преглеждаме. Когато започне да скимти го питаме какво искаш и съответно го следваме да ни покаже, и Той ни показва, Не яде кучешка храна и сурово месо, и трудно може да се нарече пазач.Абе, член от семейството заедно с котката Кира! -)))))))

fallback