Снимка: Булфото, архив
fallback

С рана в главата и мозъчна травма завършил лова 69-годишен ловец от македонския град Пробищип. Причината е необичаен инцидент, в който главната роля играело кучето, съобщи македонското радио Канал 77.

По време на неделния лов край Пробищип трима ловци седнали да си починат. Едно от кучетата им, минавайки, бутнало пушката, която гръмнала и улучила ловеца в главата.

Пострадалият е откаран в болница, където лекарите констатирали мозъчна травма и открита рана на главата.

Случаят е докладван в местното управление на полицията, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

www

преди 9 години

До Маке кучеИ това е само едно куче. Ти си представи авджиите им какви пуцачи са :)Иначе, ако трябва да си говорим сериозно, такива инциденти се случват. Една от основните мерки за безопасност при лова е "викачът" да е със светлоотразително облекло и да се знае абсолютно точно къде е във всеки момент от време. Дружината да се движи на фронт, да няма пияни лица и да не се оставя заредено оръжие. Да не говорим за заредено и запънато. Може вятър да духне, животно да пребяга или просто да падне.

38

Маке куче

преди 9 години

И при кучетата по-велики от македонските нема. Взело пушката, прикладвало, прицелило се и бум в главата (бутнало пушката-айде бе). И то от злоба, че ловеца пие, па на него не дава. Даже ловеца се мислел за по-велик от кучето. Скоро очаквам главния герой да е македонски петел, нацелил с РПГ танк.

37

Валентин

преди 9 години

Аииидееее са макетата ще обвният кучето че работи за България и че има цяла кучешка армия която им превзема страната, а и на всичко отгоре не говорили "макетски" а чист Български. Демек кучетата работят за България. хе-хе-хе :-)

fallback