Снимка: Flickr/Peter Stewart
fallback

Общ преглед

За някого може това да са и най-обикновени жилищни блокове, но фотографът Питър Стюарт създава различен образ на мрачните сгради. Той успява да превърне монотонността на мегаполис като Хонконг в шарена и весела фотография. Питър Стюарт търси най-повтарящите се елементи от сградите в Хонконг и ги превръща в хипнотизиращи композиции.

Разгледайте в галерията колко цветен може да бъде големият град през нощта, когато фотографът предимно твори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

до 13

преди 9 години

През 30% от времето си пътувам по различни проекти. Обиколил съм цял свят. Меко казано си наговорил глупости. Ще ти дам *** пример. Project Manager в известна IT компания в Хонг Конг с офис за чудо и приказ взима огромна за тамошните стандарти заплата- около 500 000 HK долара, което е около 65000 US долара годишно. Бруто. Това е заплата в пъти над средната. Има стотици хиляди високоплатени в HK, но има милиони бедняци, което прави средната заплата ниска.

10

Берлин до 12

преди 9 години

В Хонконг са най-красивите жени, които съм виждал. Високи, стройни, елегантни, самоуверени. А съм посетил близо 40 държави. А да сравняваш Хонконг с Китай е просто смешно. Средната заплата там е около 50 000 евро годишно. Нето.

9

Анонимен

преди 9 години

До Берлин1.Ти да си виждал красива китайка? 2. Какво би бил Китай днес без западните инвестиции и работни места, именно от които копират китайците, защото маймунският им мозък не може да направи нищо читаво. Тоя народ е много ***, див и нечовечен.

fallback