Май не само Благо е кръшкал, гласи клюката. Снимка: Плаза денс център

Семейството на бившия футболен национал Благой Георгиев окончателно се разпадна, след като футболистът бе хванат в крачка с ексгоденицата на бизнесмена Христо Сираков - Биляна Евгениева.

Това бе неговата втора публична изневяра, след като заряза половинката си Христина заради фолкпевицата Лияна. Тогава обаче двамата намериха сили да се съберат отново, роди им се и второ сете. И когато всички очакваха, че набожният Благой се е кротнал, се появиха папарашки кадри как палува с Биляна.

И двамата вече са далеч един от друг, дори са изтрили и общите си спомени от социалните мрежи.

Защо обаче Христина изхвърли толкова категорично Благой, и то с две деца - на четири и на една годинка?

В светските среди изплува нова версия. И тя е, че спътницата на Георгиев е намерила опора при друг мъж, пише сп. Story. В подкрепа на тази теза е самото поведение на Витанова, която не дава вид на страдаща жена, дори напротив - цяло лято купонясва с приятелки.

Дали е възможно примерната, с образ на икона и майка мъченица да си е намерила заможен любовник, който й сваля звезди? Между всички хули, които в последните месеци се изляха върху главата на презрения женкар, в коментарите в интернет се прокрадваха и такива, които твърдят, че Христина съвсем не е това, което изглежда.

По повод информацията, че в момента Благо е взел при себе си в Русия дъщеричката си Йоанна и отговор към нея как ще успява да хойка, като детето е при него, анонимен коментатор репликира: „В момента дъщеря му е там, а скоро и Давид ще отиде, а за хойкането му – не се притеснявайте. Важното е, че Христина ще може напълно спокойно да си хойка тук. Защото тя единствено това може – да хойка!".

Клюката я свърза с ММА боец, приятел на Любо Чука, с когото флиртувала на морето, пише списанието. Както и с милионерския син Младен Самуилов, на когото му се носи славата на Казанова.

Бившата гимнастичка обаче засега пази мълчание дали има нова тръпка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase