fallback

Общ преглед

Учебната година започна тържествено с първия училищен звънец, а мнозина родители отново трябва да решат трудната задача как да съберат всички нужни на тяхното дете мебели, пособия и вещи в малката детска стая.

Именно за да се справи с този проблем, базираното в Москва архитектурно студио "Ruetemple" проектира един наистина компактен и уютен двустаен апартамент за ученици, в който има място за всичко.

Всъщност двете представени стаи са предназначени за две деца, а според решението на дизайнерите апартаментът разполага с лесно подвижни мебели, които бързо променят своята форма в пространството. Вижте интересното архитектурно решение в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 9 години

Нищо впечатляващо, ако това място го имаш няма да имаш проблеми и мебелите не помагат особено. Като идея не са зле, но не са нещо впечатляващо че чак да се пишат статии за тях.

22

11 до 26

преди 9 години

Колега ***, да беше прочел и коментарите в линка, който си дал, а? Студиото в ютюб е проектирано от двама румънски архитекти и обзавеждането в него струва колкото още един апартамент (да не говорим, че изглежда мега неуютно)

21

Анонимен

преди 9 години

Докаго достигнат до умствените възможности на начинаещите забадни архитекти ,има много войни още да водят.....Ето ви ,какво е измислило едно младо момче, което няма снимка на Путин на стената си:youtube/watch?v=j8n0IjNurtI

fallback