fallback

Общ преглед

Да опиташ екстремни ястия е също толкова вдигащо адреналина изживяване, колкото и скок с бънджи. Не всеки човек е готов да изневери на кулинарните си навици и да опита печен крокодил, пържени насекоми или кучешко.

В различни краища на света обаче менюто е далеч от нашето и това се смята за нормално. А екстремните клубове с хора, които са готови да изживеят едно по-различно кулинарно пътешествие, стават все по-актуални. Има и такива, които са готови да платят хиляди долари само за да бъдат част от групата хранителнителни екстремисти.

Вижте част от специалитетите, които едва ли някога ще приготвите за приятели или близки...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

69

преди 9 години

Напоследък забелязвам, че масово се "информират" хората, че скакалците били за ядене, колко протеини съдържали, и въобще това за всякакви насекоми. В същото време, ни "информират" за очаквана криза с изхранването в бъдеще.=> някои ни подготвят малко по малко да сменят диетата на човечеството!

13

Атакист

преди 9 години

Аз пък обратно на коментарите не се гнуся от повечето неща и бих опитал пържен скорпион, скакалец, или кучешко. ОБАЧЕ!!! От както разбрах че в Китай в ресторантите се сервира супа от бебе аз не искам да виждам китайци повече, за мене те не са човешка раса повече а нещо по-долно от канибал.Те са екстремент на човешката раса заедно с корейците. Правят аборти и дават бебетата си в ресторанти където ги сваряват и ги сервират на супа. Както са цели плуват в купата супа. Напълно законно и общоприето

12

Анонимен

преди 9 години

Как да му се не види се вари алигатор? Въх!

fallback