Никол Кидман с баща си Антъни Архивен кадър от 2005 г. Снимка: Reuters
fallback

Бащата на Никол Кидман почина в Сингапур в петък след падане, съобщи австралийско списание, за което той работеше, цитирано от световните агенции.

Психологът Антъни Кидман получил сериозно нараняване при падане в хотелската си стая, докато бил на гости на дъщеря си Антония, сестра на Никол.

Съпругата на учения, Жанел, била в дома си в Сидни по време на инцидента.

За кончината на г-н Кидман най-напред съобщи главната редакторка на австралийското списание "Уименс уийкли" Хелън Маккейб, когото тя нарече "човек на честта с високи цели и принципи".

Антъни Кидман оглавяваше психологическото отделение към болницата "Роял Норт Шор" в Сидни. Той бе удостоен с национална награда през 2005 година за принос в развитието на клиничната психология, припомнят агенциите, цитирани от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Д-р. Иванов пердаши

преди 9 години

До БТК "някой неща не ги разбирам.""Не си виновен ти , а дългогодишното кръвосмешение в рода ти!

7

Анонимен

преди 9 години

БТК 3, това да ти се стоварят гости- близки и далечни роднини, просто познати и т.н. , да те притесняват с дни и да те принудят да се занимаваш с тях, да търпиш лудориите и капризите на децата им, да ги храниш и развличаш, единствено защото на тях така им се е приискало, го има само у нас. В белите страни за целта се ползват хотели. Така и съвместното прекарване на свободното време, ако има желание за това, е по-приятно и за двете страни.

6

Анонимен

преди 9 години

Показанията на сингапурската ........ са все още следствена тайна

fallback