fallback

Общ преглед

Макар и до края на лятото да не остава много време, духът на отпускарския август все още ни държи. А какво по-хубаво от това – слънце, вълни, приятели, студено питие и ... един хубав български филм, посветен на морето.

Дори и в момента да не сте на плажа, следващата галерия трябва да ви пренесе там с усмивка. Dnes.bg събра за вас десетте най-култови реплики от българските филми, чието действие се развива главно на морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

един българин

преди 9 години

До: номер 127Е, дай да се разберем - вие говорите за различни времена.Това което казваш е в края на социализма, тогава беше ерата на Горбачов, вече юздите ги бяха поотпуснали.Когато аз бях дете, наистина имаше 1-ва програма само, даже не се казваше първа, защото беше единствена и наистина я пускаха вечер само. През деня екрана беше само със снежинки - нямаше нищо. Доста по-късно пуснаха вече и втора програма. И дълго време години наред си бяха само две програми - първа и втора.

114

един българин

преди 9 години

До: номер 143Да, това наистина е жалко. Все пак темата е хубава. Жалко че се опорочава с коментарите.Вярно е, противно на глупостите които пишат по адрес на всеки който се осмелява да казва истината за социализма, че ние не сме от ония които "само гледат CNN", и не отричаме че тогава имаше и хубави неща. Едно от хубавите неща при социализма беше българското кино.То съществуваше и процъфтяваше, не благодарение, а въпреки социализма.А сега имаме комунистически капитализъм, уви.

113

Анонимен

преди 9 години

-Дребна, ситна като мъниста, ама все пак риба.-Една!-Една, ама риба!-Риба, ама цаца...-Цаца, ама риба!-Е, риба, ама цаца!-Все пак това е победа над морето, другари! Рибаа! (Кит, 1970Прочети още на: dnes.bg/mish-mash/2014/08/22/liato-more-i-replikite-koito-vinagi-shte-pomnim.236486,image2#photo

fallback