fallback

Общ преглед

Лятната ваканция за всички ученици по света е към своя край. Обикновено последните дни на август и първите на септември протичат в трескава подготовка за завръщането в училище, а в САЩ например кампанията за пазаруване “Back to school” приближава дори Хелуин, Деня на благодарността и Коледа по похарчени средства.

На много места по света обаче далеч не се харчат толкова много пари за първия учебен ден, просто защото хората не разполагат с тях. Нещо повече – хиляди ученици по света всяка година трябва всеки ден да изминават труден път, за да стигнат до училище.

В следващата галерия вижте какви препятствия трябва да преодолеят всеки ден някои деца, за да стигнат до класната стая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ЧЕ

преди 9 години

От учене файда няма, учете порно, там са парите девойки .

7

v

преди 9 години

много е романтично

6

Разумна забележка,№2

преди 9 години

Ще добавя само, че през някои селца училищни автобуси не минават - не знам защо. Преди време имаше репортаж за момченце, което всеки ден изминава по 8 км, и зиме по тъмно, за да стигне до училището си! Това наше дете трябваше да е в горната поредица от снимки. А някои имат осигурени училищни автобуси, но пътуват с тях, само за да получат безплатната храна и после половин ден си играят около училището, докато стане време автобусът да ги върне у дома!

fallback