Общ преглед

В последните години пазаруването oнлайн доби изключителна популярност както в целия свят, така и у нас. Вече не е нужно да обикаляме по магазини – всичко става с няколко стъпки и то във време, което е удобно на нас, независимо колко часа е и дали е работен ден.

Когато обаче пазаруваме обувки или дрехи, винаги съществува вероятността да не сме преценили добре номера си и те да се окажат малки или пък големи.

В австралийския град Мелбърн отвори врати първият по рода си магазин в страната, който позволява на клиентите да пазаруват онлайн, но да разглеждат и пробват своите бъдещи продукти във физически магазин.

Проектиран от местни дизайнери от "March studio", магазинът за спортни обувки е разделен на 2 части. Първата е мястото, където са изложени абсолютно всички кецове и маратонки, а втората е пробната.

В магазина на практика продавачи няма. Специално приложение и LED дъски показват модела на спортната обувка, нейния дизайн, цена и размери в наличност.

След като си харесат модел, клиентите могат да се отправят към пробната, за да изпробват обувките. А ако те им харесат, могат да ги купят веднага със специално приложение за iPad.

Създателите на магазина споделят, че по този начин се надяват да се насърчи "удобството на онлайн магазина", но същевременно да се запази удоволствието от докосването и изпробването на бъдещата ви обувка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар