Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Телевизия Bloomberg класира петте най-абсурдно скъпи хотелски стаи.

На пето място е резиденция Хилтоп в курорта Лаукала, Фиджи. Цената за една нощувка сред лукса там е на стойност 40 хиляди долара. Резиденцията е с площ 1200 квадратни метра, разполага с  личен готвач.

Под номер 4 се нарежда президентският апартамент в хотел Кала ди Волпе, Порто Серво, Италия. Една нощувка там ще ви излезе 42 500 долара. Апартаментът има 360-градусова панорама на крайбрежието на Сардиния и лична изба. Площта на стаята е 500 квадратни метра.

Номер 3: Нощувка в хотел „Четири сезона“, Ню Йорк, е на стойност 45 хиляди долара. Апартаментът е 370 квадратни метра, обзаведен с кристални полилеи и мивки от кварц.

Номер 2: Пентхаус апартамент Grand Hyatt в хотел Кан Мартинес, Кан. Площта на апартамента е 929 квадратни метра. Цената за нощувка е 51 185 долара. Апартаментът разполага с оригинални литографии на Пикасо и  2 градини на покрива.

Коя е най-скъпата хотелска стая и кои знаменитости предпочитат да прекарат почивката си там вижте във видеото на Bulgaria On Air:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Геро

преди 9 години

Няма лошо, пожелавам на всички един ден да могат да си позволят подобен лукс, па макар и екстравагантен. :)

6

а сега де

преди 9 години

До do a sega deОх, де да беше така, щях да пиша за лафки, за ктб-та и въобще за всичко. Малко ми е скука и ако искаш може да си полафим.

5

Анонимен

преди 9 години

Нашите червени *** най-вероятно са редовни клиенти.

fallback