Снимка: Фестивал на цветовете

След успеха на първото издание на Фестивал на цветовете, състоял се на столичния стадион Академик на 21 юни, организаторите готвят цветни изживявания и за феновете в Бургас и Пловдив.

Пловдивчани ще имат възможността да изживеят неповторимата емоция на индийската традиция, която отбелязва победата на доброто над злото, новото начало, любовта и радостта от живота, на 13 септември на гребната база в града.

На сцената отново ще се качат белгийското диджей дуо The Offenders, Sofia Cartel (Danolite vs Vida), индийски артисти и танцьори, и още интересни имена от електронната сцена.

На 9 август Бургас също ще избухне в цветове, след като стана ясно, че фестивала ще има собствена сцена по време на първото издание на Sea Garden Festival. 

Сцената ще отвори врати в 14:00 часа, като на всеки кръгъл час до 23:00, феновете ще могат да се включат в масови цветни експолозии под съпровод на електронни звуци в стил EDM, Drum&Bass, House и други.

Билети за предстоящите летни издания на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна. Първите 200 билета за шоуто в Пловдив са на цена от 12 лева, а след изчерпването им ще струват 15 лева. Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място, като една торбичка ще струва 4 лева, 4 торбички – 10 лева, а 9 – 20 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase