Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

Вашингтон стана вторият американски щат, в който е позволена продажбата на марихуана за нелечебни цели. Хората могат да купуват свободно марихуана и да я използват за забавление.

Съвсем скоро пък Ню Йорк стана 23-ият щат, в който се легализира употребата на наркотика за лечебни цели.

Oще по темата
В първия ден, в който бе разрешена продажбата на марихуана във Вашингтон, се образуваха големи опашки още преди зазоряване пред лицензираните магазини.

Специализираните магазини са под строг контрол и се таксуват по определена данъчна система, одобрена от гласоподавателите през ноември 2012 г.

В галерията ще видите как протече първият ден на продажба на марихуана във Вашингтон. Растението се предлага в малки пакетчета от два грама.

Ще разгледате и други снимки, които показват зависимостта на американците към зеленото растение. Хората използват марихуаната за всякакви цели и под всякакви форми, като например - кексчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

употрбявал сериозно

преди 9 години

Хора, пушил съм всеки ден по 3 пъти на ден 5 години. Много трудно се спира, добре че само психическа и социална зависимост има. Проблеми с нервите, с хората с работата и с мързела съпътстваъ пушещия. Не е хубаво да се легализира - в това съм сигурен на 100%. Повярвайте ми сега не пуща цигари и трева, защото сърцето ми подскачаш все едно съм изкачил Черни връх след 2-3 дръпки и това ми помогна да я намраза - Дамата облечена в зелено. Преди четях всяка статия с надежда за легализация, но сега не!

143

габито

преди 9 години

На нас такова нещо не ни трябва, нашата марихуана е нашето ПРАВИТЕЛСТВО те ни карат да гладуваме,да изпростяваме тия хора съсипаха цялата ни държава,а ние сме тръгнали да съдим за това,че в САЩ са легализирали марихуаната,никои не ги кара да си я купуват,купуват тия където искат нали така не я легализират защото искат всички там да са зомбирани,а просто тия пари да се внасят в държавната хазна.

142

комунист=идиот

преди 9 години

соросоиде, Очевидно не знаеш, че за рак конопа не се пуши, а се прави масло от него, което се ползва. Образовай се малко и тогава ръси дебилщината си.

fallback