Снимка: YouTube
fallback

Странен ритуал се проведе в малкото рибарско градче Сан Педро Уамелула в Мексико, където местният кмет се венча за... крокодил, съобщава Скай нюз.

Символичният обред се състоя заради местно вярване, че животното е омагьосана принцеса и след сватбата ще донесе късмет и благоденствие на градчето. Жителите на Сан Педро Уамелула се надяват, че сега крокодилът ще им помогне за по-добър улов.

Кметът Хоел Васкес Рохас сподели след ритуала, че много се радва на сватбата с "принцесата". Преди церемонията сватбената процесия премина през целия град, а не особено големият по размери крокодил бе облечен със специален тоалет.

На церемонията, включваща банкет, танци и фойерверки, са се събрали всички жители на градчето, увери неговият кмет.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

кокодрило

преди 9 години

Забавно . Тия леки и не толкова леки наркотаци вършат работа, сега мачото ше разбере кое е 1во- яйцето или крокодила, маслината или костилката, или колко гвоздея има във едно кило пирони.... УАААААхаха. Развеселен съм. Давайте още смешки.

18

Красито Кънев

преди 9 години

Това е грубо нарушаване на правата на крокодилката, която всъщност е македонка! Ние от Българския Хелзински Комитет ще помогнем на онеправданата животинка да заведе дело за содомия и национална нетърпимост в международния съд в Хага и ще съдим до дупка докато не бъде признато, че това е един млад, женски крокодил от 7000 години стар македонски род!

17

геша

преди 9 години

Добре де, ами какво правиме ако на булката и се прииска да хапне нещо набързо след бурен, изтощителен секс?

fallback