fallback

Общ преглед

Макар нестабилноста и военните конфликти с талибаните да продължават да тормозят Пакистан, а в повечето райони на страната да съществува социален консерватизъм, някои от по-заможните жители на страната са намерили начин да живеят един по-различен живот.

Обикновено това са млади и образовани хора, които работят за големи компании и са си осигурили по-различен начин на живот.

В следващата галерия ще видите мъже и жени, които се занимават с различни дейности - от това да бъдат инструктори по пилатес или дребни предприемачи до това да са мениджъри в големи компании. Това е другият живот в Пакистан. Вижте го.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

ферди

преди 9 години

До Анонимен 45"Интересно, ти сигурно си много образован и със супер способности, ама едва ли си милионер иначе нямаше да драскаш глупости в днес.бг Та какво казваше за способностите?"Като начало знам къде живееш ......другото се сещай сама .

36

Анонимен

преди 9 години

Значи жал ни е за Пакистан, а то се оказа, че няма държава почти в третия свят по-зле от нас. С какво е по-различно тук, а може да е и по-зле. Ама се радваме на чуждо нещастие и плюем ако някой е щастлив

35

Анонимен

преди 9 години

Единствените, които уважам по *** земи на Индия и Пакистан са Сикхите - велики войни и интелигентен арийски народ :-) Есико дуго е по-долно и от нашие ***.

fallback