fallback

Общ преглед

Трудно е да си бразилец в днешния ден, трудно е и за почитателите на бразилския отбор. И в най-кошмарните си сънища бразилците не са допускали, че може нещо подобно да им се случи.

Внушителната победа на Германия със 7:1 е основна тема в социалните мрежи, а бисерите се раждат ежеминутно.

Бог явно е имал доста работа по време на срещата и се е активизирал в Twitter. След 30-ата минута Той е призовал бразилците да спрат да му се молят, защото е безсилен срещу германския валяк.

Мнозина родители недоволстват, че са били принудени да гледат порно заедно с децата си. Естествен е и изводът на потребител, че "след девет месеца бразилският отбор би следвало да роди".

Привържениците на Левски в България също се активизираха заради резултата 7:1 и не пропуснаха да се изгаврят с вечния си съперник ЦСКА. Те пуснаха съболезнователна депеша до бразилците с окуражаващото "Не сте сами!".

Числото 7 стана водещо в бъзиците към почитателите на бразилския футбол. Някои предполагат, че президентът Дилма Русеф е готова със законопроект, в който в страната ще се забрани напитката 7up. Обмисля се още в страната на кафето да бъде премахнат 7 клас, бъдещите хотели да нямат седми етаж, а децата да не празнуват седмия си рожден ден.

Надникнахме и в едно бразилско училище в час по математика. Учителят: "Кой ще брои до седем?", става отличникът на класа и започва "Мюлер, Клозе, Кроос, Кроос, Кедира, Шурле, Шурле".

След този футболен позор мнозина предполагат, че след следващите избори Дилма едва ли вече ще е президент на Бразилия. И идва моментът българите да й подадем ръка.  Спокойно може да стане кмет в някое габровско село до края на живота си.

Българите не пропускат да направят сравнения между вчерашната градушка и градушката от голове във вратата на Сезар. Настроението на футболистите на "селесао" е описано цветно - "Бразилците гледат след загубата, както софиянец без пълно каско гледа колата си".

Позаглъхналата Мадона пък ще попълни солидно банковата си сметка, след като лично Дилма Русеф й е поръчала нова песен "Don't cry for me, Brasil".

Целият футболен отбор, начело с капитана Давид Луис, пък са подали документи за българско гражданство и искат Димитър Пенев за треньор. Защото в България оценяват какво е да си четвърти в света.

Единственото, с което могат да се защитят бразилците срещу германската напаст, е изводът, че поне не са губили две световни войни...

Вижте в галерията още бъзици с бразилците, какъв е новият им флаг и държавно лого.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 9 години

Кога тоя Бай Ганьовски народ ще помисли по друг начин след нещо случило се. Не разбрахте ли че Меркел игра а не футболистите, всичко е политика на големите които също се стараят да промиват мозъците. Хайде малко си натоварете главите пък може да се събудите и да се видите на българските банкноти. Не всичко в света е "оставка" и "кой назначи Пеевски".

46

Анонимен

преди 9 години

Орешарски е виновен.

45

Анонимен

преди 9 години

Бразилците правят кафе, а германците кафемелачки!

fallback